Vergroot de mogelijkheden van uw site

Iedere onderneming of instelling is uniek. En zo is de website die daarbij hoort. In de contacten die Oscreative met haar klanten heeft werd al snel duidelijk dat iedereen zo zijn eigen wensen heeft wat functionaliteit van de website betreft.

Al snel ontwikkelde Oscreative uitbreidingen voor het Content beheersysteem. Deze uitbreidingen, extensies zijn in aantal gegroeid. Ook hier geldt dat de wensen van de klant vorm geven aan de extensie. Veel extensies zijn dus maatwerk uitbreidingen die voorzien in de behoefte van de klant. 

In een het voortraject van de website bespreken we graag welke mogelijkheden er tot uitbreiding zijn. 

Overzicht bestaande extensies
Hier volgt een kort overzicht van bestaande extensies. De lijst is niet volledig om er ook veel maatwerk extensies zijn ontwikkeld die hier niet allemaal getoond worden.
Voor elke extensie geldt: vanuit iedere paginatekst of menu item kan er gelinkt worden naar een extensie onderdeel (document (lijst), fotoalbum (overzicht), agenda etc.)

FOTOALBUM (PRO)
Met deze extensie kunt u binnen het beheersysteem onbeperkt albums aanmaken, elk album in één keer vullen met een groep geselecteerde foto's. Elke foto kan apart bewerkt worden. Per foto is ook een bijschrift mogelijk.

DOCUMENTEN MANAGER
Een geïntegreerde bestandsmanager. Maak zelf onbeperkt labels aan en upload vervolgens documenten die u hier later via de site wil aanbieden als downloads. Documenten kunnen tekstdocumenten zijn, PDF's, afbeeldingen maar ook muziekbestanden.  In de site kunnen de documenten worden aangeboden als enkele downloads of als complete lijsten (naar aanleiding van het gekozen label). De muziek bestanden kunnen als playlist in de geïntegreerde mediaplayer verschijnen.

NIEUWSBRIEF MAILER
Dit is een zeer uitgebreide extensie. Het geeft de volgende mogelijkheden:
- "Meldt u aan voor de nieuwsbrief" formulier op de site. Adressen komen in de database.
- Een beheeromgeving waar de mailinglijsten kunnen worden beheerd en nieuwe mailings worden klaargezet.
- Maak online uw nieuwsbrief op met keuze uit sjablonen.
- Verstuur met een klik de nieuwsbrief naar al uw klanten!
- Bekijk via de statistieken het resultaat van uw mailing.
- Automatische verwerking van 'bounced' e-mails.
- Iedere mialing geeft de klant de mogelijkheid om zijn profiel bij te werkne en zich desgewenst af te melden voor de nieuwsbrief wettelijke bepaling).
Geen maandelijkse kosten!

OS-FORMULIEREN
Heeft u regelmatig nieuwe formulieren op uw site nodig? Met deze extensie regelt u dat simpel zelf. En simpel is ook echt simpel!. Binnen een paar minuten heeft u het formulier online en worden de resultaten in een database lijst bewaard, met export mogellijkheid naar Excel. Ook kunnen tevens alle inzendingen automatisch gemaild worden naar ieder gewenst mail adres! Gaan maandelijkse kosten!

OS-AGENDA
Altijd al een "Google" like agenda op de site willen hebben? Maar liever toch de informatie op de eigen hostingserver en niet 'ergens' bij Google? Deze agenda extensie biedt dat en meer! maak uw eigen categorieën aan, en vul binnen het beheersysteem de agenda. Bezoekers kunnen kiezen uit dag, maand, jaar en lijstweergave. Agenda items kunnen ook links en afbeeldingen bevatten! 

INTERACTIEVE TIJDLIJN
Op maat extensie gemaakt voor een klant die graag de bijzondere geschiedenis van een product op een fraaie manier wilde presenteren. Iedere onderdeel op de tijdbalk opent zonder paginaverversing informatie en foto's. Onderdelen zijn via het beheersysteem toe te voegen en te verwijderen (voorbeeld).

WEBSHOP
Basic webshop extensie. Wanneer u slecht een aantal zaken via de site wilt aanbieden, voldoet deze extensie prima. Compleet met ondersteuning voor IDeal en PayPal betalingen. Wilt u liever een grootser opgezette webshop? Dan adviseren we Magento. Ook Magento kan geïntegreerd worden in het OS-Contentbeheerysteem.

MEDIAPLAYER
Een flash gebaseerde mediaplayer met playlist mogelijkheid en koppeling aan de documentenmanager. Nu ook HTML mediaplayer beschikbaar, zodat de mediaplayer ook op niet flash ondersteunende apparaten te zien is.Vraag de mogelijkheden over de diverse en aangepaste extensies!


Studio Oscreative - Web en Grafisch Design - Animatie & 3D       Leusveld 3, 6715 GJ Ede