De boodschap overbrengen

Goede vormgeving straalt uw boodschap uit. Uw doelgroep, product of dienst en uw eigen visie/boodschap vormen de basis voor het concept dat leidt tot de uiteindelijke vormgeving.  

 

Oscreative werkt met professionele ontwerpprogramma's, maar probeert juist door de functies binnen de programma's anders toe te passen tot verrassende beelden te komen. Creatief, originaliteit en stijl zijn belangrijke pijlers voor Oscreative in het ontwerpproces.

 

Werkgebied
We ontwerpen voor folders, brochures, advertenties, periodieken, visitekaartjes, complete huisstijlen, maar ook posters en banners. Neem een kijkje in de Portfolio van vormgeving. En neem gerust contact op als u vragen of een opdracht heeft. 

 

Digital Signage
Wilt u zich liever presenteren op het scherm, in plaats van een folder?  Sinds kort ontwikkelt en ontwerpt Oscreative ook voor "narrow casting". Via geanimeerde beelden, tekstpagina's, video en 3D animatie en rechtenvrije muziek, kunnen we een bedrijfs- of productpresentatie samenstellen. Die wordt op DVD geproduceerd of als digitaal bestand geleverd zodat het via een mediaplayer op uw (video)netwerk of beurs scherm kan worden afgespeeld. Tevens kunnen we adviseren in het opzetten van een video-netwerk in uw bedrijf.  

 

 


Portfolio  |   Animatie en 3D  |  
Studio Oscreative - Web en Grafisch Design - Animatie & 3D       Leusveld 3, 6715 GJ Ede